Home » 2016 » October

Kur Bushati sfidon vetën dhe lëndon PS

Kur Bushati sfidon vetën dhe lëndon PS

Të qenit Ministër i Jashtëm, është pozicion i mirëfilltë politik që nuk të jep mundësi të jesh superior kundrejt asnjë qytetari e menefregist me kolegët e Grupi Parlamentar. Çdo njeri që mbulon një postë politik, mbi të gjitha duhet të mundohet që me aksionet e tij të ruaj ekuilibrat politik…

Shkencëtari Hawking i përgjigjet inxhinierit shqiptar: Inteligjenca artificiale do sundojë botën

Shkencëtari Hawking i përgjigjet inxhinierit shqiptar: Inteligjenca artificiale do sundojë botën

Shkencëtari i famshëm Stephen Hawking ka lëshuar një deklaratë bombë në një leksion që ka mbajtur në Londër në “Imperial College”. Ai është pyetur nga një ish-student shqiptar në këtë kolegj, inxhinieri Elson Bajrakurtaj, i cili tashmë punon si inxhinier në kryeqytetin britanik. Pyetja e inxhinierit shqiptar ishte: “A mendoni…

Kodi Zgjedhor është antikushtetues dhe ja argumentet

Kodi Zgjedhor është antikushtetues dhe ja argumentet

Nga Alban Daci Gjykata Kushtetuese Italiane pas një kërkesë të Gjykatës të Kasacionit në lidhje me kushtetutshmërinë e Ligjit Elektoral parmes një sentence, e cila do të publikohet javën që vjen e shpall atë antikushtetues dhe urdhëron Parlamentin të hartoi një Ligj të ri elektoral. Ankimimi në Kushtetuese lidhet kryesisht…

1 2 3