Ndocaj inauguron Shkollen e Gjuhes Shqipe ne Rovereto ne Trento

20161009_162904

20161009_160702

20161009_160411

20161009_160004

20161009_155630

20161009_154115

20161009_153058

20161009_152719Sot inauguruam fillimin e vitit te ri shkollor te shkolles shqipe ne Roveto, Trento. Te pranishem ishin shoqatat shqiptare te prezantuar nga Ndue Lazri, Klodian Cami si dhe nuk mungonte deputeti Ndocaj, i vetmi nga Diaspora qe eshte ne Parlament. Klodiani eshte nje perfaqesues i zoti i sipermarresve shqiptare ne Itali dhe nje nder perfaqesuesir kryesor te Komunutetit shqiptar ne Itali.
Shqiptaret ne Itali jane nje force e jashtzakonshke e Shqiperise dhe Diaspores.
Si gjithmone mungonin autoritetet e Konsullates te Milanos.
Shqiptaret jane shume te indinjuar me Ministrin Bushati, i cili i percmon dhe i perbuz.
Z. Ndocaj foli me ta per betejen e tij per Ligjin e Votes te Shqiotareve qe jetojne jashte.