Ndocaj nga Fermo: emigrante duhet te votojne ne 2017

20161030_120323

20161030_120108

20161030_114704Deputeti Ndocaj po merr pjese dhe eshte i ftuar speciale nga shoqata shqiptare “Skenderbeu” ne Fermo te Italise.
Ne kete takim marrin pjese perfaqesues te pushtetit vendor si Kryetar e zv. Kryetar Bashkie, shoqata shqiptare ne Veri te Italise dhe te Federaten e Shoqatave shqiptare ne Itali e Greqi me perfaqesues Ndue Lazri dhe Klodian Cami.
Po ashtu ne takim do te jete e pranishme edhe ambasada e Shqiperise ne Rome.
Ky takim behet me rastin e 9 vjetorit te krijimit te shoqates Skenderbeu dhe po ashtu dhe hapjen e trete te shkolles shqipe ne zone.