Ndocaj së shpejti me ekspozitë me 100 piktura, 100 mesazhe, 100 ide, 100 filozofi

14884700_1613751642252385_1040793073934482576_oDeputeti Ndocaj ka njoftuar në faqen e tij zyrtare të facebook se shpejti do të hapen ekspozitën e tij të parë me titull: “Eduart Ndocaj jo vetëm politikan, por edhe artist”. Deputeti Ndocaj prej kohësh përmes faqes së tij për pasionin që ka për pikturën dhe herë pas herë publikon punimet e tij. Ndocaj njofton se do të jetë një ekspozitë me 100 piktura, 100 mesazhe, 100 ide, 100 filozofi. Megjithatë, deputeti në njoftimin e tij nuk tregon se ku dhe kur do ta hap ekspozitën e tij të parë. Sipas disa informacioneve mendohet se ajo do të bëhet në Itali dhe do të ketë qëllim bamirësie!