Home » 2016 » November

Zyrtarisht Bashkia Lezhe e falementuar

Zyrtarisht Bashkia Lezhe e falementuar

Bashkia e Lezhës me 4 miliardë lekë borxhe, përmbarimi i bllokon llogaritë Investimet publike të pashlyera dhe faturat e vonuara të energjisë i kanë kushtuar shtenjtë bashkisë së Lezhës, e cila i kërkon gjykatës t’i zhbllokojë llogaritë bankare në mënyrë që t’u shërbejë qytetarëve. Nënkryetari i bashkisë së Lezhës, Enver…

Konfirmohet vota e parë kundër integrimit të Shqipërisë në BE, deputeti gjerman: Nuk janë përmbushur prioritetet

Konfirmohet vota e parë kundër integrimit të Shqipërisë në BE, deputeti gjerman: Nuk janë përmbushur prioritetet

Grupi i CDU/CSU në Bundestagun gjerman do të votojnë kundër çeljes së negociatave mes Shqipërisë e BE-së. Deputeti i Bundestagut Krichbaum ndodhet në një takim me median në Tiranë, ku tha se Shqipëria nuk i ka plotësuar 5 prioritetet. Sipas tij krijimi i shtetit të së drejtës ka rol thelbësor…

1 2 3 6