Spostohu Kim Kardashian: Kjo ruse pretendon fronin e femrës më seksi

Home » Aktualitet » Spostohu Kim Kardashian: Kjo ruse pretendon fronin e femrës më seksi

By edi on November 23, 2016. No Comments

1-150

2-147

3-151

4-149

5-144

6-128

7-119

8-114

10-98

11-82

12-78Disa media ironizojnë kur thonë se ajo mund të vendosë paqen mes Rusisë dhe Perëndimit.

Në vendin e saj e njohin si Kim Kardashian e Rusisë.

Por në Perëndim ka disa media që thonë se ajo është akoma më seksi.

Bëhet fjalë për 22-vjeçaren Anastasiya Kvitko, e cilësuar si një nga femrat me format më të nxehta në botë.

Leave a Reply