Vajzat tapë tregojnë cdo gjë në rrugë

2-136

3-140

5-135Vajzat e ‘Geordie Shore’ nuk kanë zhgënjyer edhe këtë sezon të ri në MTV.

Ato janë filmuar në rrugët e Londrës duke bërë të tjera çmenduri.

Chloe Ferry, Marty McKenna dhe e reja Zahida Allen kanë dhuruar skena erotike në rrugë.