Bashkia Lezhe nuk dine as te kopjoje e as te sensbilizohet

20161224_154807
Stafi i Bashkise te frymezuar nga deputeti Ndocaj dhe duke e kopjuar ate kane shkuar ne Torovice,atje ku skamja, mjerimi dhe braktisja bashkejetojne. Duhet te rikujtojme se vjet per Vit te Ri deputeti Ndocaj ishte i pari zyrtare qe vizitonte mjerimin e Torovices dhe i veshur si Babagjyshi u dergoje ne menyre simbolike lodra femijeve. Ndersa, sivjet zbarkon e gjithe Bashkia Lezhe ne Torovice dhe nuk dergojne as ndihma per festat, por dorezohen duke thene se s’mund te bejne asgje. Pra, Eduarti si individe eshte me i forte se institucioni i Bashkise. Ky eshte realiteti!