Eduart Ndocaj i feston Krishtlindjet me emigrantët shqiptarë në Itali

15665573_1222886411125979_6942037326046876390_n

15665920_1222843827796904_3708313434743792967_n
Eduart Ndocaj, njihet për thjeshtësinë e tij, për faktin se qëndron pranë njerëzve të thjeshtë, personave nën nevojë. Ajo që bie në sy tek deputeti Ndocaj është fakti se, ai pavarësisht suksese dhe angazhimeve që ka pasur dhe ka, nuk ka harruar asnjëherë se është emigrant. Deputeti Ndocaj, edhe pse I ka të gjitha mundësin fal punës dhe jo vjedhjes së taksavepaguesve të shkoj në Londër, Paris, New York apo Dubai, siç bëjnë kolegët e tij, ai ka zgjedhur që festat e Krishtlindjet t’i festojë me Komunitetin Shqiptar në Itali.
Festa e ishte e organizuar nga FNAI (Federata e Shoqatave Shqiptare) në Itali me kryetar Ndue Lazrin, të pranishëm ishin kryetarët e shoqatave por edhe emigrant të thjeshtë. Këto foto janë bërë gjatës festës të organizuar sot në Bolonja të shoqëruar me tingujt e muzikës tradicionale shqiptare nga të gjitha trevat.