Emigranti Paulin Lusha, nga Australia u bën thirrje shqiptarëve të mbështesin Eduart Ndocaj

15451175_1206436266104327_1901607244_nTë dashur vëllezër dhe motra ,qytetar e fshatare të Lezhës para së gjithash ju përshëndes nga Australia, ku si mërgimtar jetoj së bashku me familjen time. Edhe pse jetoj jashtë jam shumë i interesuar për politiken shqiptare e sidomos për atë verore te vendit që qëllimisht është lënë mbrapa nga ujqërit e politikës se vendit.
Duke ndjekur me keqardhje situatën atje në Shqipëri ju bej thirrje miqësor si më poshtë:
“Z.Eduart Ndocaj është ndër të vetmit në historinë e politikës shqiptare që mendon dhe ka dhënë kontributin e tij për shtresat e ndryshme të popullit, qoftë dhe me të ardhurat personale financiare
dhe të familjes tij. Një deputet human dhe i tillë, meriton përsëri votën e popullit në zgjedhjet e reja.
Z Ndocaj ka reflektuar dhe dëshmuar qartë, se karriera tij më e madhe dhe e rëndësishme është humanizmi njerëzore dhe mirëqenia e popullit, ndryshe nga shumë të tjerë politikanë që sapo kanë arritur qëllimin në politikë s’janë ndjerë më për popullin, por kanë menduar vetëm për vete dhe miqtë e tyre.
Ju lutem me dorë në zemër mos e humbim këtë njeri human e me tradita të pastra veriore që denjësisht përfaqëson qytetarët pa dallime.
Me shumë respekt për të gjithë ata që mendoj siç dhe unë .
Paulin Lusha, Australi