Miku i Ndocaj zgjidhet President i PE

Home » Aktualitet » Miku i Ndocaj zgjidhet President i PE

By edi on December 14, 2016. No Comments

fb_img_1481711441035
Nje nder miqt me te mire dhe nje nga eskponentet me te mire te protagonizmit europian, i nderuari Antonio Tajani eshte kandidat zyrtar per President te Parlamentit Europiane. Ai ka shanse reale te jete fitues, sepse ne votimin e e pare nuk e ka kaluar fitoren per pese vota. Takimet e mia me Antonio Tajani kane qene te shpeshta dhe kete miqesi qe kemi do e kthejme ne favorin e Integrimit Europian te Shqiperise. Te gjithe duhet te votojme per fitoren e tij. Urime President Tajani. Eduart Ndocaj

Leave a Reply