Një selam për LSI në Laprakë

15220056_1192127910868496_2610693773214125165_nMendoj se Laprakën politikisht e njoh më mirë se kushdo, po ashtu e njoh edhe si shoqëri, sepse aty kam jetuar prej kohës dhe kudo kam fis, kushërinj, të afërm dhe shokë.
Po ashtu njoh mirë edhe subjektin LSI në këtë zonë.
Në ditën më të këqijat të mia i kam sfiduar me një numër të konsiderueshëm votash, edhe pse në një situatë vjedhjes, presionesh, blerjesh dhe po ashtu edhe mashtrimesh.
Kudo që do të jem i angazhuar, Laprakën nuk kam për ta lënë pas dore.
Në 2017 do të jem aty me gjitha potencialet e mia në logën e PS dhe ta shikojmë sa ju vlen lëkura.
Një grup analfabetesh dhe barbonësh me logon e LSI në Laprakë më kanë sulmuar mua në çdo formë e po ashtu kanë sulmuar edhe njerëz të afërt të mite për shkak të qëndrimeve të mia.
Mezi pres të vij 2017 e ti shikoj sa ju vlen lëkura atyre e sa më vlen mua.
Do të bëj që PS të fitoj aq bindshëm sa LSI të mos ketë më as logon në Laprakë.
Nga Alban Daci