Sondazhi: Ndocaj sfidon të gjithë në Lezhë

15494066_1205244846223469_381860684_nMe metodat dhe mundësitë që ofron teknologjia e fundit realizuam një sondazh në faqen zyrtare të deputetit Ndocaj. Ky sondazhi ishte krahasues dhe kishte mjaft të dhëna interesante. Në votim krahasues ishin Eduart Ndocaj, Lindita Nikolla, Fran Frokaj dhe Aldo Bumci. Pyetje e drejtuar ishte: Kush është përfaqësuesi i denjë i Lezhës?
Eduart Ndocaj, deputeti më popullor dhe më publik në Shqipëri
Lindita Nikolla, ministre dhe koordinatore e PS për Qarkun Lezhë
Fran Frokaj, Kryetar Bashkie dhe eksponent i rëndësishëm PD
Aldo Bumci, deputet dhe kryesues i listës së PD për Qarkun Lezhë në zgjedhjet e 2013
Sondazhi është realizuar live në faqen zyrtare të deputetit që ka mbi 41 mij fansa dhe Brenda harkut kohore prej 30 minuta janë këto rezultate:
Eduart Ndocaj 744 vota
Lindita Nikolla 9 vota
Fran Frokaj 15 vota
Aldo Bumci 21 vota

Po ashtu edhe komentet që kalojnë mbi 100 janë në favor të deputeti Ndocaj.
Ky rezultat tregon të dhëna interesante nëse nesër bëhen zgjedhjet:
1. Deputeti Ndocaj është më i votuar dhe i dashur.
2. Ka zëra sipas të cilave Fran Frokaj i ka fituar i vetëm zgjedhjet e 2015, pa meritën e askujt e madje edhe pa meritën e logos së PD! Ky sondazhi tregon qartë që Fran Frokaj ka fituar edhe falë mbështetjes së Eduart Ndocaj.
3. Nëse Eduart Ndocaj dhe Lindita Nikolla do të kryesonin listën e PS dhe Fran Frokaj dhe Aldo Bumci do të kryesonin listën e PD, del qartë së do të fitonte PS dhe kjo falë popullaritetit dhe mbështetjes që ka Eduart Ndocaj në Lezhë.