Home » 2017 » January

Avokati i Popullit: Jordan Daci kandidature e shkelqyer dhe jurist me karrier brilante

Avokati i Popullit: Jordan Daci kandidature e shkelqyer dhe jurist me karrier brilante

Nga prof. NDUE LAZRI President i FNAI (Federates se Shoqateve Shqiptare ne Itali) Në vendin tonë dhe në institucionet shtetërore përkatëse është momenti kur diskutohet për zgjedhjen e një figure të rëndësishme, siç është ajo e Avokatit të Popullit. Është një detyrë delikate e me përgjegjësi, që kërkon përgatitje e…

Rama-Trump, politika e jashtme dhe LSI!

Rama-Trump, politika e jashtme dhe LSI!

Çështja e Trump-Rama, është një çështje shumë e ndërlikuar dhe që nuk duhet të lihet në harresë. Së pari, Rama apo kushdo që mbulon detyra të rëndësishme shtetërore, duhet te jetë i bindur se Politika e Jashtme nuk është çështje emotive personale apo e ndërtuar mbi bazën e pikëpamjeve personale.…

Ministri Klosi prezanton Zyrës Rajonale të Bashkëpunimit Rinor ( RYKO)

Ministri Klosi prezanton  Zyrës Rajonale të Bashkëpunimit Rinor ( RYKO)

Në Tiranë me miqtë nga vendet e rajonit, për ti dhënë Zyrës Rajonale të Bashkëpunimit Rinor ( RYKO), mundësinë e fillimit të funksionimit të saj. Pas kryerjes së procedurave teknike të votimit për sekretarin e përgjithshëm të RYKO, na mbetet dhe duhet të provojmë vullnetin e plotë politik të bashkëpunimit…

Avokati i Popullit: qytetarët mbështetje plebishitare për Jordan Daci

Avokati i Popullit: qytetarët mbështetje plebishitare për Jordan Daci

Tashmë gara për Avokatin e Popullit ka nisur dhe është në fazën procedurale në përputhje me Kushtetutën e Republikës se Shqipërisë dhe Rregullores së Kuvendit. Në këtë garë janë disa kandidat, por me e favorizuara duket kandidatura e Jordan Dacit, për shkak të staturës së tij profesionale thuaje 15 vjeçare…

Avvocato del Popolo: Io come altri avvocati di origine albanese che operiamo nei paesi dell’UE sono a favore della candidatura di Jordan Daci

Avvocato del Popolo: Io come altri avvocati di origine albanese che operiamo nei paesi dell’UE sono a favore della candidatura di Jordan Daci

Avv. Andi Tahiri Www.studiolegaletahiri.it Io come altri avvocati di origine albanese che operiamo nei paesi dell’UE stiamo seguendo con molta attenzione il processo di selezione ed elezione dell’Avvocato del Popolo, che in Albania è una figura molto importante previsto della Costituzione. L’Avvocato del Popolo è un organo costituzionale con il…

1 2 3 8