25 Vjetori i FRESSH- Kodheli si nje “25 vjecare” mes te rinjve

FB_IMG_1484498873760Ne festimin e 25 vjetorit te FRESSH, Mimi Kodheli edhe pse Ministre e Mbrojtjes dhe eksponent i rendesishem i PS, nuk zgjedh te ulet ne zonen VIP, por mes te rinjve si nje qytetare e thjeshte! A po projektoher Mimi Kodheli si Presidente e Republikes? Apo gjithnje e me shume po identifikohet si mbi palet dhe rralle here identifikohet drejtperdrejte me logon e Partise. Ky nje hap i rendesishem per staturen e Presidentit te Republikes!