Bijtë e Shqipës në Filadeflia- Ndocaj: certifikatë mirënjohje

Deputeti Ndcaj pati një takim me shoqatën “Bijtë e Shqipes” në Filadelfia. Gjatë këtij takimi deputeti pati mundësi të takohet me shumë përfaqësues të shoqatës dhe intelektual të shquar shqiptar, mes tyre dr. Skënder Kodra dhe Kryetarin e shoqatës z. Tajar Domi. Ndocaj mori edhe një certifikatë mirënjohje nga shoqata me motivimin: Kurajën politike  në Parlament në mbrojtje të vlerave qytetare dhe mbrojtjes e nismëtar i Votës së Emigrantëve. Ndocaj foli me ta për situatën politike që po kalon vendi, i njohu ata me procesin e dekriminalizimit dhe po ashtu edhe për reformën në drejtësi.