Cpo ben Ndocaj ne New York

received_717894125044562

received_717893701711271Dje ka arritur Ndocaj ne New York dhe sot e dini cpo ben? Ai sic duket ka ndermend te vazhdoje me sektorin e ndertimit ne New York.
Ai me kasken e punetorit ndodhet ne nje kantier ndertimi ne mes te New Yorkut.
Ndocaj eshte ftuar nga Vellezerit Lala qe jane me origjine nga Mali i Bardhe. Keta jane miq te kahershem te familjes Ndocaj.
Vellezerit Lala ne New Yorkut renditen ne 30 sipermarresit me te fuqishem ne sektorin e ndertimit.