Krenar per Forcat Policore te Kosoves.

15977074_1238909972856956_7943125110478419333_nDardania ka qene nje nder trevat Olire me artin me te zhvilluar luftarak.
Dardanet njihen si krijuesit e luftes guarrilase. Po ashtu, per shkak te faktit se kishin aftesi te jashtezakonshme, disa Perandore te Perandorise se Romes e Bizantit ish dardane, qe kishin fituar autoritet dhe personalitet ne beteja te ndryshme deri ne afirmimin Perandore. Cilesite luftarake te Dardaneve me mire se kushdo i dine Serbia.
Sot, jemi krenare per Forcat Policore te Kosoves qe ndalun trenin e se keqes ne Kufi.
Kosova e Shqiperia, ne kuader bilateral dhe te NATO-s duhet te bashkepunojne ne nje modernizim te metejshem te FA dhe Forcave te Policise.