Ky eshte Trumpi shqiptar!

image
Meta, Basha e disa te tjere po mundohen ne menyre te deshperuar te imitojne Trump, por i tradheton fytyra, veshja, e kaluara dhe lidhja e ngushte qe kane me pushtetin.
Trumpi i vertete shqiptar eshte vetem Eduart Ndocaj.
Ai ka nje lidhje te natyrshme me njerezit kudo ku ndodhet.
Me formen e tij te thjeshte te komunikimit dhe me origjinalitetin e tij te pa imponuar eshte terheqes nga masat dhe turmat.
Nese Shqiperia do te ishte nje Demokraci amerikane, Ndocaj do te zgjidhej President dhe me nje rezultat te thelle.
Njerezit kane nevoje per formen origjinale te komunikimit te Eduart Ndocaj.
Megjithate, Shqiperia vazhdon te jete nje trashegimi e Regjimit dhe Politika nuk eshte rezultati i nje gare demokratike, por eshte mopoli i elitave qe jane kthyer tashme te trasheguara.
Kjo situate nuk do te zgjase shume.
Fitorja e Trump eshte nje fitore per Eduart Ndocaj dhe fillimi i fundit per ata qe perfaqesojne te kaluaren duke tentuar ta mbajne monopol me cdo kushte.