Memorie: Ndocaj kujton 21 Janari

FB_IMG_1485001340075Ne kujtim te 21 Janarit!
Shqiptaret nuk duhet te pranojne te perdoren nga politika, nga asnje krahe politike.
Dhuna nuk justifikon demokracine.
Dhuna nuk eshte mjeti me i mire per te mbrojtur institucionet!
Vrasjet per motive politike ne Shqiperi duhet te marrin fund!
Demokracia eshte nje gare e hapur qe behet permes ideve, vizione dhe programeve me te mira qeverisese qe te parin kane qytetarin!