Ministri Klosi ben pakt me Bashkite per impakt sociale

Qytetarët nën ndihmë ekonomike, mosha e tretë, fëmijët nën nevojë, individët me aftësi ndryshe, çdo qytetar në nevojë, nuk do është as i harruar dhe as i neglizhuar. Me 7 kryetarët e bashkive të qarkut të Elbasanit, ndërrmorrëm sot angazhimin publik për të çuar në një tjetër nivel shërbimin ndaj qytetarëve që kanë më shumë nevojë për mbështetjen nga shteti. Bashkë për #imPAKT I MIRËQËNIES SOCIALE.