Ministri Klosi prezanton Zyrës Rajonale të Bashkëpunimit Rinor ( RYKO)


Në Tiranë me miqtë nga vendet e rajonit, për ti dhënë Zyrës Rajonale të Bashkëpunimit Rinor ( RYKO), mundësinë e fillimit të funksionimit të saj.
Pas kryerjes së procedurave teknike të votimit për sekretarin e përgjithshëm të RYKO, na mbetet dhe duhet të provojmë vullnetin e plotë politik të bashkëpunimit mes vendeve tona. Duhet të udhëhiqemi nga qëllimi madhor i ngritjes së zyrës së parë të përbashkët, nga qëllimi madhor i rritjes së komunikimit dhe bashkëpunimit të të rinjve tanë. Jemi shumë afër realizimit të këtij qëllimi për të nisur një punë të mbarë!