Ndocaj drejt Washingtonit- ne te njejtin hotel me Meten, Rucin e Klosin

received_718349138332394Ndocaj drejt Washingtonit me Bledar Gjonin nga Manatia (Manhatani i Shqiperise), Albert Lalen nga Mali i Bardhe dhe Emanuel Gjura.
Ndocaj ka reverzuar te njejtin hotel ne Washington, ku kane rezervuar Meta, Ruci e Klosi.