Ndocaj: lajm i mirë për Ramushin, por presim lirimin e plotë

Deputeti Eduart Ndocaj, duke hyre gjate Kongresit te Partise Socialiste, PS ne Pallatin e Kongreseve, ku rreth 1500 delegate do te zgjedhin 175 anetaret e rinj te Asamblese Kombetare. /r/n/r/nLawmaker, Eduart Ndocaj, during the Congress of Socialist Party, PS, at the Congress Palace.

Deputeti Eduart Ndocaj, duke hyre gjate Kongresit te Partise Socialiste, PS ne Pallatin e Kongreseve, ku rreth 1500 delegate do te zgjedhin 175 anetaret e rinj te Asamblese Kombetare./r/n/r/nLawmaker, Eduart Ndocaj, during the Congress of Socialist Party, PS, at the Congress Palace.
Deputeti Eduart Ndocaj, duke hyre gjate Kongresit te Partise Socialiste, PS ne Pallatin e Kongreseve, ku rreth 1500 delegate do te zgjedhin 175 anetaret e rinj te Asamblese Kombetare. /r/n/r/nLawmaker, Eduart Ndocaj, during the Congress of Socialist Party, PS, at the Congress Palace.

Ndocaj përmes një statusi në faqen e tij zyrtare të facebook ka reaguar për lirimin me kusht të Ramush Haradinaj. Ai e ka cilësuar si lajm të mirë për shqiptar, por sipas tij kjo nuk mjafton. Ramush Haradinaj duhet të lirohet plotësisht e të rikhethet në Kosovë.

Ja statusi i plotë i Ndocaj :

“Lirimi me kusht i Ramush Haradinaj është një lajm i rëndësishëm për shqiptarët kudo ku janë. Ky është një rast që dëshmon se shqiptarët nuk kanë frikë të përballen me drejtësinë. Ramush Haradinaj është simboli i UCK dhe ai duke pranuar të vetësakrifikohet duke u përballur me drejtësinë kudo kur i kërkohet, po dëshmon dhe po mbron faktin se lufta e UCK ishte luftë e drejtë e një populli që po masakrohej e dëbohet nga shtëpitë e tyre. Lirimi me kusht nuk mjafton dhe ma padurim presim lirimin e plotë të Ramushit dhe kthimin e tij në Kosovën që e mbrojti me çdo sakrificë.”