Ndocaj ne shkollen e gjuhes shqipe “Bijte e Shqipes” ne Filadelfia


Ndocaj kur ishte ne vizite tani ne SHBA me rastin e pjesmarrjes ne Betimin e Presidentit Trump si presidenti i 45 i SHBA beri disa takime e vizita te rendesishme tek Komuniteti Shqiptar dhe nje nder me te bukurat ishte vizita tek Shkolla e Gjuhes Shqipe “Bijte e Shqipes” ne Filadelfia.
Ai u takua me nxenesit qe ishin shume te lumtur qe mesonin shqip, por edhe me mesuesin.
Per ta problem edhe per shkak te distances ishin mungesa e teksteve, abetareve.
Deputeti Ndocaj u zotua se kete gje do e diskutonte e Ministrin e Jashtem per te gjetur nje zgjidhje.