Ndocaj: zgjidhet President i PE miku im Tajani

FB_IMG_1484690174263Sapo kam arritur ne NY dhe mora nje lajme shume te mire per mua dhe Shqiperine dhe per vete Parlamentin Europian.
Sapo me njoftuan se Antonio Tajani eshte zgjedhur Presidenti i ri i PE.
Bashkepunimi im me Antonio Tajani e mjaft eksponente te tjere te rendesishem te Forca Italia eshte i hershem.
Kam qene i ftuar e kam marr pjese ne te gjitha takimet e iniciuar nga Antonio Tajani me sloganin “l’Europa che Vogliamo”.
I uroj suksese Antonio Tajani dhe eshte nje figure qe do t’i jap nje dinamizem te ri edhe procesit te Integrimit Europian te Shqiperise.
E. Ndocaj