Photo of the Day: FA duke ndihmuar qytetaret e bllokuar nga reshjet e bores

FB_IMG_1484330278729FA ne krye te detyres duke ndihmuar zonat e bllokuara nga Bora.

Forcat Ajrore ne krye te detyres me profesionalizem dhe humanizem.

FA e Shqiperise kane pesuar transformime te rendesishme ne vitet e fundit duke qene gjithmone ne nivelet e standardeve te NATO!

Mimi Kodheli gjithnje e me shume drejt simbolit te shtetit dhe kushtetutes!