Photo of the Day: nje foto sa per nje mije fjale

FB_IMG_1484953279320
Pashe keto foto dhe me te vertete nenkuptohet sa nje mije fjale.
Shpjegimi eshte i thjeshte: objekti eshte ceshtje optike.
Per te kuptuar madhesine, rendesine apo peshen e nje objekti varet si e shikon.
Kjo foto ka bere xhiro ne mediat shqiptare sikur personazhet ne foto jane gjigandet e vendit, Europes dhe Botes.
Sigurisht eshte keshtu per te gjithe ata persona qe kane interesa dhe konflikti interesi me personazhet.
Megjithate, nese ketete foto do e shikonte nje amerikan, personazhe e fokusuar do i dukeshin njelloje si mijera te tjere mbrapa.
Sa te vegjel dukemi ne raport me optiken amerikane dhe me sa lehtesi e pervetesojme dhe e manipulojme miopine tone ne raport me proceset boterore.
Me te vertete nje foto sa nje mije fjale.
Nese dikush ka pasur dyshime pse eshte votuar Reforma ne Drejtesi, le te shikojne kete foto dhe do e gjejne pergjigjen!