Home » 2017 » February

Ndocaj i shpeton jeten nje qytetari

Ndocaj i shpeton jeten nje qytetari

Deputeti Ndocaj duke ndihmuar dhe duke i dhene ndihmen e shpejte nje qytetari qe i rreshqeten kembet dhe pesoje nje goditje te rende ne koke. Deputeti Ndocaj ne detyren e nje qytetari u afrua menjehere sapo qytetari u rrezua dhe mbeti pandjenja. Sic shihet edhe nga fotot duket qarte deputeti…

Skenari për të rrëmbyer pushtetin me dhunë!

Skenari për të rrëmbyer pushtetin me dhunë!

Duke analizuar gjuhën që po përdoret nga disa pjesëmarrësit në protestë duket qartë që gjuha e tyre i kaluar limitet politike dhe janë kthyer në kërcënime të mirëfillta për trazira, për marrje të pushtetit me dhunë dhe për  të destabiluzuar vendin.  Kushdo që tenton të dhunojë institucionet, t’i shantazhojë apo…

1 2 3 4