Dokument-Balla: Shkelzeni fitonte 200.000 euro ne dite si sekser

Taulant Balla, kryetar i Komisionit Parlamentar te Hetimit per rastin CEZ, ka shperndare nje dokument sipas te cilit vertetohet, se Shkelzen Berisha si ndermjetesues fitonte 200 mije euro ne dite dhe ne ditet me te “keqija”, jo me pak se 150 mije.

Ja statusi i plote i Taluant Balles:

Shikoni sa fitonte i biri Sali Berishes ne nje dite te vetme, ne aktivitetin e tij si “ndermjetes=sekser”.

200.000 Euro

Ka pas edhe dite qe merrte me pak: 150 mije Euro

Tani me thoni kush kane te drejte edhe te protestojne:

Ata qe fitonin 200.000 Euro ne nje dite te vetme dhe qe sot nuk duan drejtesi te pavarurr.

Apo ata qe sot duan vettingun per te garantuar drejtesine e pavarur?