Eduart Ndocaj: Mjekesia qe duam!!!


Sot, erdha tek QSUT per te bere viziten e radhes te mikut Pjeter Lleshi, i cili kaloje me sukses nje problem shendetesor.
Baca Pjeter eshte shume me mire me shendet pas operimit qe beri.
Me kete rast pata kenaqesine te takoja prof. Nikollac Kacani, nje nder simbolet e kirurgjise shqiptare.
Profesori me fol krej pasion per mjekesine e ajo qe me lendoj ishte kur e pyeta nese lodhej e ai u pergjigje se: nuk lodhem, merzitem sepse ne keto 20 vite kemi kaluar momente te veshtira.
Profesore vetem per viten qe eshte mbyllur kishte bere 2900 operacione te gjitha te dala me sukses.
Ky eshte nje rekord boteror duke pasur parasysh edhe kushtet e punes dhe mundesite e dispozicionit te aperaturave te gjenerates se fundit.
Une, i propozoje Grupit te PS e qe t’i propozojne Presidentit te Republikes t’i japin Profesorit titullin “Mjeshtri i madh i punes”.
Kete kerkese do ja dergoje edhe ne cilesine e deputetit si propozim Presidentit fe Republikes, por ftoj edhe koleget e tjere te me mbeshtesin ne kete inciative fisnike.
Shume akuza ka per Ministrin e Shendetesise qe e akuzojne per korrupsion.
S’jam organi i drejtesise per te bere komente, por them me bindje se tek QSUT kane ndryshuar shume gjera.
Pastertia respektohet maksimalisht, mitmamarrje hapur si me pare s’ka, sherbimi i mjekeve eshte permisuar e po ashtu jane prishur kioskat dhe jane kthyer lulishtet.
Kishte 20 vjet vraktisje ne sektorin e shendetesise, shume pune duhet akoma, por nga keto qe deshmova, vullneti nuk mungon. E. Ndocaj