Elisa Spiropali perfaqeson energjine rinore ne PS

Elisa Spiropali, personi qe me angazhimin e saj i ka dhene nje dimension te ri PS-se duke e kthyer ne seline me atraente per rinine.

Elisa Spiropali, thuajse gjithmone e gjene duke punuar ne zyren e saj tek PS. Zyra e saj eshte gjithmone e mbushur me rinj, disa te sapo ardhue qe kerkojne te angazhohen tek PS.

Elisa eshte person modeste, qe i pelqen te punoje ne grup dhe po ashtu preferon pak reklama e shume angazhim.

Pak flitet per te ne media, por ajo eshte motorri i vertete i forces rinore ne PS.

Nese Elisa nuk ndodhen ne zyren e saj prane PS-se eshte me siguri ne ndonje takim ne ndonje qytetet apo zone per te promovuar vlerat me te mira te rinise shqiptare.

Per nga natyre Elisa nuk eshte person konfliktual dhe nuk para merret me politikat e vogls partiake dhe kjo e kare te kete nje dimension tjeter te berit politike.

Fale Elisa Spiropalit, PS eshte bere partia me straente  per rinine.