Mimi Kodheli ne Klos per promovimim e vlerave te FA

Mimi Kodheli bere ndalen e radhes ne qytetin e Klosit duke promovuar vlerat e FA tek te rinjte e te reja si nje opurtinitet per ti sherbyer vendit dhe mundesi reale per tu rritur dhe per te bere karrier.

Ndalesa e radhës për fushatën e rekrutimeve në gjimnazin “Shaban Çollaku” në #Klos, për t’i njohur maturantët atje me ofertën tonë për t’iu bashkuar Forcave të Armatosura.

Nëse ke dëshirë t’i shërbesh atdheut dhe plotëson kriteret qe gjenden në këtë link http://mbrojtja.gov.al/index.php/karriera-2/1008-si-te-rekrutohem-ushtar-detar-aktiv-ne-fa eja bëhu pjesë e FA.

Aplikimet mbyllen më 17 mars!