Mos shkoni tek spitalet private, mos paguani leke tek shteterori, por denonconi kedo qe ua kerkon

Sot, pata nje kenaqesi te vecante pasi vizitova Petrit Sadikaj, i cili ka kaluar me sukses nje operacione te veshtire ne zemer.

Per mungese informimi dhe per mungese besimi tek shteterori kishin perfunduan ne nje spital private  qe i kishin kerkuar 10 mije euro per operacione.

Politika po e shkaterron mjekesine shqiptare duke e pergjegjesuar e perfolue cdo dite. Pylle pa derra nuk ka, por Shqiperia ka mjeke te perkushtuar e shume profesionistw.

Pacienti ne pamundesi per te paguar nje shume te tille- e paperballueshme per 80% te familjeve shqiptare- po rrezikonte seriozisht shendetin.

Pasi kontaktoje me mua i them qe QSUT ka specialistet me te mire ne Shqiperi per operacione te tilla dhe shteti nuk u merr asnje leke.

U bindet fjaleve te mia dhe vendos te  operohet tek QSUT, fale edhe punes te mrekullueshme te mjekeve ai cdo dite po permisohet.

Cilesia e sherbimeve tek shteterori po permisohet cdo dite e me shume.

Mos u jepni para mjekeve te spitaleve te shteterore, nese ua kerkojne denonci ato.

Po ashtu refuzoni te gjitha klinikat spitalore private shqiptare qe jane kthyer ne qendra vrasese me pagese.

Nga E. Ndocaj