Ndocaj i shpeton jeten nje qytetari

Home » Aktualitet » Ndocaj i shpeton jeten nje qytetari

By edi on February 23, 2017. No Comments

Deputeti Ndocaj duke ndihmuar dhe duke i dhene ndihmen e shpejte nje qytetari qe i rreshqeten kembet dhe pesoje nje goditje te rende ne koke. Deputeti Ndocaj ne detyren e nje qytetari u afrua menjehere sapo qytetari u rrezua dhe mbeti pandjenja. Sic shihet edhe nga fotot duket qarte deputeti Ndocaj duke i dhene ndihmen e shpejte qytetarit te rrezuar aksidentalisht! Pas detyres si qytetare, deputeti hyri ne Parlament per te bere edhe detyren e perfaqesuesit te sovranit duke marre pjese ne votimin e rendit te dites.

Leave a Reply