Home » 2017 » March

Lidhja ime me Lezhën dhe Mirditën!

Lidhja ime me Lezhën dhe Mirditën!

  Nga Alban Daci U bë më shumë se tre vjet që me mirditoret kam krijuar marrëdhënie vëllazërore. Tashmë kam më shumë se tre vjet që më shumë frekuentoj Rrëshenin, Malaj, Rubikun, Laçin, Skuraj, Fushëkuqe, Fushëkrujë. Ka dy vjet që jam rezident i Manatisë, jetoj në Lezhë, drekoj në Mrizin…

Mesjeta duket sikur jeton akoma ne Grykmanati, Tresh, Spiten, Markatomaj, Zejmen dhe Pllan

Mesjeta duket sikur jeton akoma ne Grykmanati, Tresh, Spiten, Markatomaj, Zejmen dhe Pllan

Mesjeta për shume vende shkruhet vetëm në libra historike. Ndërsa në Grykmanati, Tresh, Spiten, Markatomaj, Zejmen dhe Pllan vazhdon të jetë një realitet i prekshëm. Këto janë zona të rëndësishme të zhvillimit të biznesit të vogël dhe të mesëm dhe të shumë aktiviteteve artizanale. Mbijetesa e tyre varet nga energjia…

Kallmet- Qindra të rinj i bashkohen PBDKSH dhe mbështesin Eduart Ndocaj

Kallmet- Qindra të rinj i bashkohen PBDKSH dhe mbështesin Eduart Ndocaj

Sonte, Eduart Ndocaj zhvilloi takim në Kallmet me qindra të rinj që e priten me entuziazëm duke pranuar të bëhen anëtarë të PBDKSH dhe të mbështesin plotësisht Eduart Ndocaj në kandidimin  e  tij. Kryetari Ndocaj u prezantojë të rinjve PBDKSH duke thënë se: Partia është e hapur për të rinj…

PBDKSH- Në më pak se 24 orë janë bërë 892 anëtarësime

PBDKSH- Në më pak se 24 orë janë bërë 892 anëtarësime

Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar (PBDKSH) tashmë ka edhe faqen zyrtare ëëë.pbdksh.al, e cila është lëshuar online dhe bashkë me të është edhe mundësia e anëtarësimit online. Faqja është lëshuar online bashkë me modulin e anëtarësimit në më pak se 24 ore dhe interesi ka qenë i jashtëzakonshëm duke u anëtarësuar…

1 2 3