Çfarë ka ndryshuar tashmë që Eduart Ndocaj është Kryetar i PBDSH

  1. Deputeti Ndocaj të vetmin angazhimin politik që ka si prioritar është përfaqësimi, organizimi dhe drejtimi i PBDSH në zgjedhjet elektorale
  2. Përfaqësimin e PBDSH dhe negocimet për marrëveshje politike ose koalicione para zgjedhore me çdo subjekt politik qe respekton marrëveshjet dhe është në përputhje me sloganin e partisë, Drejtësi Sociale
  3. Eduart Ndocaj, është deputet dhe përfaqëson PBDSH në Parlament. Në këtë këndvështrim çdo votim i deputetit, apo çdo lloj qëndrimi nuk mund të ndodh pa marrë konsensusin e forumeve të PBDSH dhe pa përfaqësuar linjën apo filozofinë e saj politike
  4. Eduart Ndocaj, do të vazhdojë të përfaqësojë qytetarët dhe të bëj betejat e tij të vazhdueshme për Drejtësi Sociale dhe fakti që tashmë është edhe Kryetar i një subjekti politik të ligjëruar e forcon misionin e deputetit në betejat politike