Kryetari Ndocaj takohet me Presidentin Nishani

Kryetari i PBDKSH, Eduart Ndocaj ishte i ftuar sot nga Presidenti i Republikës në ceremoninë e dekorimit me urdhrin “Gjergj Kastrioti” të familjes fisnike mirditore Gjomarkaj.

Në këtë ceremoni u dekorua nga Presidenti edhe Preng Bib Doda me dekoratën e Flamurit.

Ndërsa Preng Mark Prenga dhe Frrok  Melyshi u dekoruan ne dekoratën e Shqiponjës.

Kryetari Ndocaj e falënderoi Presidentin për vlerësimet e merituara të këtyre personave që kanë dhënë gjithçka për vendin.