Lezha asnje fond nga FSHZH!

Lezha vazhdon te mbetet “vend dhe popuj”.

Fondi Shqiptar i Zhvillimitka bere publike akordimin nje shumes prej 82 miliom eurosh. Perfituese kryesore sic duket eshte Bashkia e Peshkopise.

Ndersa Bashkia Lezhe as nje fond nuk ka perfituar edhe pse qyteteti ngjane si ne mesjete ne infrastrukture.

Tani ne kete histori ka paqartesi.

1. Bashkia nuk eshte ne gjendje te hartoje projekte e te thithe fonde e per kete Bashkia zyrtarisht duhet te dal e te deklaroi sa projekte ka hartuar nga 2015, cfare fondesh ka kerkuar, ku i ka kerkuar dhe sa i jane levruar. Nese nuk i jane levruar fondet perse?

2. Lezha eshte e destinuar te lihet ne harrese e perseri Bashkia duhet te mbaje qendrimin e saj duke qartesuar pozicionin e saj.