Pas denoncimit tim, Kryetarja e Bashkise Ademi hakmerret e shkarkon nga puna kujdestarin e konviktit te Shkolles se Mesme Profesionale “Arben Broci”, sepse bashkepunoi me Fiks Fare. 

E mbani mend Drejtorin e konviktit qe perjashtoje nxenesin per faktin se ky i fundit bashkepunoje me emisionin “Fiks Fare” duke denoncuar kushtet skandaloze.

Me te marr vesht lajmin udhetova drejt Shkodres dhe u takova si me kujdestarin ashtu edhe me Kryetaren e Bashkise.

Po ashtu ne prani te kamera te “Fiks Fare”, verifikova personalisht kushtet skandaloze te konviktit.

Pas vizites time Kryetarja Ademi u zotua se do e ri integronte perseri ne konvikt nxenesin e perjashtuar.

Ndersa sot kemi hakmarrjen e Kryetares se Bashkise qe shkarkon nga puna kujdestarin e konviktit qe bashkepunoje me Fiks Fare per te nxjerre te palarat ne  shesh te Drejtorit te Konviktit dhe te Kryetares se Bashkise.

I keni ndjekur betejat e Kryeminstrit me Kryetaren e Bashkise, tani u binda se Kryeministri paska te drejte, sepse kjo zonje nuk qenka aq pozitive dhe humane sa reklamohet.