Home » 2017 » April

Rinia Demokristian: së bashku drejt fitores

Rinia Demokristian: së bashku drejt fitores

Sot, në mjediset e Selisë Qendrore të PBDKSH u mbaj mbledhja e radhës me përfaqësues të Forumit Rinia Demokristiane (FRD). RFD është forum i PBDKSH. Në mbledhje u raportuar puna e suksesshme gjatë kësaj kohe si dhe konkretizimi i këtij suksese në anëtarësime dhe shtimin e radhëve. Gjatë mbledhjes u…

Qindra qytetarë i bashkohen PBDKSH

Qindra qytetarë i bashkohen PBDKSH

Qindra qytetarë takohen me kryetarin e PBDKSH, z. Eduart Ndocaj. Takimi u bë në kuadër të riorganizimit të strukturave të partisë si dhe për inaugurimin e Selisë Qendrore në Rr. Shtraus në Lezhë, me datë 9 Prill 2017 (e diel), ora 10:00(Paradite) Të gjithë së bashku për një Lezhë dinjitoze!…

Bushati i “trembur” nga e zgerdhimja ne heshtjen per Kacorrit i shkruan Ndocaj duke i thene te fshije numrin e tij

Bushati i “trembur” nga e zgerdhimja ne heshtjen per Kacorrit i shkruan Ndocaj duke i thene te fshije numrin e tij

Ka nje dallim te madhe ne institucionet Shtetit, pershembull edhe mes ministrave. Zakonisht Ministri i Jashtem perfaqeson unitetin dhe sovranitetin e vendit, kur ndodhet me mision jashte. Po ashtu ka nje dallim te madh mes nje deputeti dhe nje ministri. Deputeti perfaqeson drejteperdrejte sovranitetin qytetar e ministri votebesohet nga deputeter…