Qindra qytetarë i bashkohen PBDKSH

Qindra qytetarë takohen me kryetarin e PBDKSH, z. Eduart Ndocaj.

Takimi u bë në kuadër të riorganizimit të strukturave të partisë si dhe për inaugurimin e Selisë Qendrore në Rr. Shtraus në Lezhë, me datë 9 Prill 2017 (e diel), ora 10:00(Paradite)

Të gjithë së bashku për një Lezhë dinjitoze!

Së bashku mundemi!