Home » 2017 » June

Ndocaj apo Prenc Zogaj?

Ndocaj apo Prenc Zogaj?

Ju bej thirrje demokrateve te vertete, njerezve te djathte, te atyre qe jane persekutuar e dhunuar nga Regjimi Komuniste te na votojne neve, te votojne PBDKSH! Une dhe Eduarti si familje te djathta, si personat me opozitar te kater viteve te fundit ju afruam Opozites dhe PD, per te kauzat…

Daci nga Kukesi: PBDKSH force e pare ne Kukes, Diber dhe Lezhe

Daci nga Kukesi: PBDKSH force e pare ne Kukes, Diber dhe Lezhe

Pas disa vitesh, sot pata kenaqesine te rikthehem ne vendlindjen tone heroike, Kalisin. Isha i shoqerua nga deputeti dhe Kryetari i PBDKSH, z. EDUART Ndocaj. Kalisi eshte djepi i lirise, vendi i gjeneraleve, komandateve, heronjeve, intelektualeve, artisteve, njerezve te thjeshte e punetore. Ndocaj ne fjalen e tij theksoi se: Kukesi…