Home » 2017 » August

Politizimi i zgjedhjeve

Politizimi i zgjedhjeve

Ky fragment eshte shkeputur nga “Raporti per Zgjedhjet”, i bere nga PBDKSH. Duhet te theksojme, se PBDKSH eshte i vetmi subjekt politik qe deri tani ka hartuar e pubklikuar nje raport per zgjedhjet e 25 qershorit. Zgjedhjet në Shqipëri vazhdojnë të jenë të politizuara dhe të kontrolluara nga pushteti. Depolitizimi…

Raport për Zgjedhjet Parlamentare

Raport për Zgjedhjet Parlamentare

Raport për Zgjedhjet Parlamentare Tiranë, 2017-08-29 Shënim Ky raport është hartuar nga PBDKSH, subjekt politik parlamentar që mori pjesë me listën shumëemërore në zgjedhjet e 25 Qershorit. Ky raport është publik dhe mund të përdoret nga institucionet shtetërore, politike, shoqëria civile dhe nga mediat. Qëllimi i këtij raporti është për…

Eksod masiv, LSI në Gjirokastër, drejt shkrirjes 22 organizata në lagje dhe mjaft prej tyre nëpër fshatra

Eksod masiv, LSI në Gjirokastër, drejt shkrirjes 22 organizata në lagje dhe mjaft prej tyre nëpër fshatra

Burime të Skandal.al bëjnë të ditur se 22 organizata të LSI në Gjirokastër, janë drejt shkrirjes totale pasi anëtarësia e tyre, nuk i përgjigjet thirrjeve të ditëve të fundit për riorganizim dhe takimeve të planifikuara sipas kalendarit. Shumica e anëtarësisë në këto organizata, janë të punësuara në sektorin publik kryesisht…

50 fakte mbi Skenderbeun!

50 fakte mbi Skenderbeun!

Gjergj Kastriot Skenderbeu është heroi Kombëtar por roli dhe vepra e tij vlerësohet në çdo shtet evropian, deri në kontinentin amerikan. Për këtë qëllim Evropa e njeh Skënderbeun si një “Atlet të Krishtit”, një mbret dhe një luftëtar, që, nëse nuk do të ekzistonte, kishte gjasa që kontinenti të ndërronte…

Cfare po ndodh me Token?

Cfare po ndodh me Token?

Ata njihen si “njerëzit Inuit” ose fisi i akullnajave dhe paraardhësit e tyre ishin të gjithë parashikues moti. Paralajmërimi i tyre për botën ka të bëjë me ndryshimin e klimës, por jo për shkak të ngrohjes globale, por për shkak të zhvendosjes së Tokës! Ata raportuan se Toka u zhvendos papritur…

1 2 3 5