Cben Ndocaj ne Yacht?

Home » Aktualitet » Cben Ndocaj ne Yacht?

By edi on August 4, 2017. No Comments

Ndocaj sic shihet ka fillu pushimet me Yachtin e tij ne Adriatik. Ndocaj gjithmone pushimet preferon ti kaloje ne Shqiperi dhe e konsideron kete si forme patriotizmi

Leave a Reply