Ja disa vende të ‘krisura’ për një seks të paharrueshëm

Në zyrë

Mund të jetë zyra e shefit, shefes, dekanit, profesorit, bashkëpunëtorit – çdo zyrë ka magjinë e vet, gjë që do të jetë e pamundshme të përjetohet sërish apo diku tjetër. Duhet të dini saktësisht shkuarjen nga zyra të eprorëve dhe të vartësve tuaj, në mënyrë që të mos kapeni “në vepër”.

Orët e vazhduara të punës nuk mun d të tingëllojnë krejtësisht ndryshe. Seksi mbi tavolinën e vjetër të zyrës, në karrige midis letrave, – do t’jua pasurojë kohën e gjatë të punës.

Tavolina – të kuzhinës, të lojës, biliardit…

Në tavolina të këtilla mund të bëni seks gjithmonë. Mirëpo tavolina ka të ndryshme. Magjinë më të veçantë ju ofrojnë tavolinat e biliardit. Mund të provoni të mitosni ndonjë kamerier, rojtar… që t’ju lejojë të qëndroni natën në sallë.

Posaçërisht seks i zjarrtë mund të bëhet mbi tavolinat kirurgjike, mbi ato kasapit, të cilat janë të mbështjella me metal të ftohtë.

Vështroni ambientin pak më mirë, gjithsesi në ambientin tuaj të punës apo në ambientet e mësimit mund të gjendet ndonjë tavolinë e tillë e cila do t’ju duket sikur është e krijuar për ju.

Maja e malit

Majat e maleve gjithashtu mund t’ju ofrojnë përjetime të paharrueshme. Nëse maja është e lartë dhe i prek retë, ndërkaq dielli është në pozitë të drejtë, hija juaj mund të vizatohet në sipërfaqe të reve. Imagjinoni seksin e dy hijeve në re.

Nëse keni fatin të gjendeni në çastin e lindjes së diellit apo perëndimit, përvoja të do të jetë edhe më shumë romantike