Ndocaj: do te rikthehem ne ate porte! Per cilen porte e ka fjalen?

Me ndihmen e Zotit,
Per t’i sherbyer vendit dhe qytetareve,
Me mbeshtetjen e njerezve te thjeshte dhe miqve te ndershem, do te rikthehem perseri ne ate porte!
Ndershmeria dhe deshira per t’i sherbyer vendit, nevoja per te vazhduar alternativen e vertete demokristiane me japin force dhe kurajo per te vazhduar betejen time politike!
Politika per mua nuk eshte punesim, por mundesia e vetme dhe me e mire per te perfaqesuar te paperfaqesuarit!
E. Ndocaj