Edi Rama me 100 kile si Nojzy

100 kile!
Tani kush eshte e verteta?
Nojzy frymezohet nga Rama apo Rama nga Nojzy!
Ne tekstin e kenges “100 kile” te Nojzyt eshte nje fragment ku ai thote: “Jam Vip, por vesh atlete dhe tuta te zeza”.
Sot, Rama eshte Kryeminister dhe eshte veshur me tuta te zeza dhe atlete. A ke lidhje Rama me 100 kilet e Nojzyt?