Le te vazhdojme me premtimet e Muharrem Rames…

Kur kandidoi per Kryetar Bashkie, ai hartoi nje program prej 15 pikash menyren se si do te qeveriste Bashkine Diber.

Ky program tashme qe po behet nje vit nga marrja e Bashkise eshte i qarte se eshte fillim e mbarim nje propagande e perdorur per fushate elektorale.
Ne ditet ne vazhdim do te merremi me pikat e programit nese i ka mbajtur premtimet e tjerea apo jo.
Sot do te flasim per piken nje te programit te tij:
1. Përmirësim i infrastrukturës vendore dhe rivitalizim i hapësirave publike pranë Pallatit të Kulturës (Ndërtimi i unazës së vogël në Peshkopi).
Eshte e qarte se ky premtim eshte i pambajtur. Nuk ka nisur asnje lloj punimi per asnje lloj unaze dhe nuk eshte shtruar asnje centimeter asfalt ne rruget e qytetit.
Ndersa persa i perket hapesirave te gjelberta, bulevardi dhe shume hapesira te tjera jane te zena me ndertime pa leje qe Muharrem Rama nuk ka as guximin me te vogel tu afrohet dhe jo me ti prish.