Ndocaj me bashkshorten ne meshen e Ipeshkvit Gjergj Meta

Sot, isha ne Mesha I (pare) te Ipeshkvit Gjergj Meta ne Kishen e Abat Doci, qe fal kontributit tim me fund pas 25 vitesh u ndricua me energji elektrike nga nje gjenerator . Ne meshe isha bashke me bashkeshorten time Valentina.

Ndocaj, pertej polemikave mbetet lideri kryesor dhe i vetem i demokristianeve ne Shqiperi.

Po ashtu sigurisht eshte politikani i vetem qe ka nje lidhje kaq te ngushte me Kishen dhe komunitetin katolik.

Miqesia e Ndocaj, Kryetarit te PBDKSH me Ipeshkvit Gjergj Meta duket se eshte e forte dhe e sinqerte dhe kjo ndoshta sepse te dy duket se i lidh interesi per te varferit dhe besimi ne Zot.

Ipeshkvit Gjergj Meta i refuzon politikanet, sepse i konsideron te korruptuar dhe te inkriminuar dhe faktise z. Ndocaj nuk e refuzon do te thote se ky i fundit ka kaluar edhe Vettingun e Kishes dhe keshtu behet politikani i vetem qe ka kaluar Vettingun e Drejtesise dhe ate te Perendise (Kishes).